Saltele Timisoara

Saltele Timisoara

Gama de saltele in Timisoara

CARLLA – saltea cu husă detasabilă CoolMax şi bandă 3D

elul în care ne trezim de dimineaţă dă adesea tonul întregii zile. Calitatea somnului afectează productivitatea şi nivelul de energie pe parcursul zilei, un somn odihnitor însemnând mai multă capacitate de concentrare, un sistem imunitar mai puternic şi rezultate mai bune în viaţa de zi cu zi

Pret : 1.300 lei–2.630 lei

ADELLA – saltea cu două straturi de spumă

ADELLA – saltea cu două straturi de spumă: ortopedică şi superortopedică, cu husă tratată cu Aloe Vera şi Ioni de argint.

Pret : 1.200 lei–2.380 lei

GIULLIA M9 – saltea din spumă poliuretanică

saltea din spumă poliuretanică ortopedică şi spumă memory foam de 9 cm, cu husa tratată cu ioni de argint şi fibră naturală de bambus.

Pret : 1.390 lei–2.770 lei

YSABELLA – saltea din spumă poliuretanică ortopedică

YSABELLA – saltea din spumă poliuretanică ortopedică, spumă HR și spumă memory

Pret : 1.300 lei–2.630 lei

GIULLIA M7

Salteaua Giullia M7 este o saltea fabricată din spumă poliuretanică ortopedică şi spumă memory foam, cu husă detaşabilă din ţesătură tratată cu ioni de argint şi fibră naturală de bambus, cu baza din bumbac antiderapant, materiale care au un efect benefic asupra somnului dumneavoastră.

Pret : 1.270 lei–2.550 lei

BELLA SOFIA M5

Salteaua Bella Sofia M5 este o saltea fabricată din spumă poliuretanică ortopedică şi spumă memory foam, materiale care au un efect benefic asupra somnului dumneavoastră. Recomandată oricărui tip de vârstă, salteaua este alcătuită din cele mai moderne materiale care au un efect pozitiv asupra somnului, odihnei şi dispoziţiei.

Pret : 1.100 lei–2.160 lei

BELLA SOFIA M3

Salteaua Bella Sofia M3 este o saltea fabricată din spumă poliuretanică ortopedică şi spumă memory foam, materiale moderne care au un efect benefic asupra somnului şi odihnei dumneavoastră, combinaţia celor două materiale inovatoare oferind confort şi un somn de calitate.

Pret : 1.000 lei–2.010 lei

NAVONNA MEDICIS

Salteaua superortopedică Navonna Medicis este adresată persoanelor supraponderale şi celor cu probleme mari de spate susţinând garantat o greutate de până la 130 kg. Este o saltea care îndeplineşte cerinţe medicale cum ar fi poziţia cât mai dreaptă a coloanei vertebrale.

Pret : 840 lei–1.460 lei

NAVONNA SPECIALE – saltea ortopedică

Salteaua ortopedică Navonna Speciale aduce în prim plan utilizarea saltelei cu spumă poliuretanică pe ambele părţi : o parte ortopedică şi o parte superortopedică. Aceasta îşi păstrează proprietăţile indiferent de alegerea dumneavoastră. Navonna Speciale este o saltea adresată persoanelor cu probleme mari de spate susţinând garantat o greutate de până la 100 kg.

Pret : 810 lei–1.380 lei

NAVONNA – saltea ortopedică

Salteaua ortopedică Navonna este cea care vă va transforma somnul într-o experienţă plăcută fără senzaţie de înţepenire, membre amorţite şi dureri de spate. Fiindcă aparţine unei saltele medii este potrivită pentru toţi cei care îşi doresc o susţinere adecvată a corpului la un nivel ortopedic ridicat, susţinând garantat o greutate de până la 90kg/pers.

Pret : 700 lei–1.250 lei