Mobila Paturi Timisoara

Mobila Paturi Timisoara

Mobilier de calitate din import cu modele noi, moderne si unicate distribuite in Timisoara si tara cu ajutorul Detolit!

Gama de paturi distribuite in Timisoara si tara a fost aleasa astfel incat sa obtineti comfortul dorit si momente de relaxare alaturi de cei dragi !

Va oferim consultanta la achizitonare pentru a lua cea mai buna decizie si sa obtineti maximul de comfort!

Asiguram livrare si montaj gratuit in Timisoara si in apropiere!

Eleganta si confort la tine acasa!

Pentru ca apreciem calitatea si comfortul am ales cea mai buna gama de mobilier  din import si de paturi noi!

Astfel veti obtine nu doar comfort ci si modele moderne si unice pentru a va bucura de casa dvs!

Va oferim eleganta prin simplitate pentru a va bucura de casa dvs si de momente de relaxare alaturi de cei dragi!

Ne puteti urmarii pe Facebook, Google + si Linkedin sau Pinterest

Paturi distribuite in Timisoara si tara noi si moderne din import si nu numai!

Va asteptam in showroom pe str.Amurgului nr 1 in Timisoara sa vedeti colectia intreaga de mobilier si ofertele actuale!

 

Paturile pentru dormitor marca DETOLIT COMPANY reprezinta solutia confortabila si eleganta pentru designul dormitorului, fara a face rabat de la aspect esentiale, cum ar fi necesitatea dotarilor practice si durabilitatea. Daca iti doresti un pat confortabil, ergonomic si care sa se incadreze perfect in designul dormitorului, nu ezita sa alegi unul dintre cele existente in colectia noastra.

DETOLIT COMPANY transforma banala enumeratie de piese de mobilier pentru dormitor in linii surprinzatoare si culori vii si pline de personalitate, care iti transforma spatiul de dormit pentru totdeauna. Uita de dormitoarele clasice compuse dintr-un pat, doua noptiere si un dressing (spatiu destinat pentru depozitarea articolelor de vestimentatie) si deschide-ti casa unui nou tip de mobila pentru dormitor.

Paturile de la Detolit Company din colectia noastra iti ofera numeroase avantaje, dintre care variatatea mare de stiluri de design si paleta larga de culori disponibile reprezinta doar doua. Confortul este principalul nostru aliat, de aceea se afla mereu in centrul fiecarui design.

Pat-Bohemia-Ergodesign

Pat pentru dormitoare Bohemia Bohemia este modelul unui pat absolut modern cu elemente clasice si forme geormetrice bine definite. Patul este confectionat din pal de la Egger, in doua nuante alb si silver combinate cu mare grija, astfel incat sa dea un efect nobil. Bohemia face parte din seria de paturi luxoase fiind un model exclusiv al acestui concept de la Ergodesign. Pentru un plus de confort, patul este iluminat pe timp de noapte cu leduri in cinci culori, iar pe deasupra patul poate fi insotit si de doua noaptiere absolut extravagante prin forma si definitie.

Contact Seller
X

Contact Seller

    • param1
    • param2

Grija noastra la detalii asigura o atemporalitate caracteristica si tranforma fiecare pat in raspunsul ideal pentru o casa decorata cu bun-gust, indiferent de varsta. Materialele de cea mai buna calitate si finisajele atent lucrate completeaza natural armonia fiecarui set de dormitor si garanteaza o durabilitate mare a patului ales.

Vezi si restul gamei de mobilier in Timisoara distribuit de DETOLIT COMPANY:

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Detolit Company
Product Name
Paturi Timisoara Noi
Price
Ron Detalii in magazin
Product Availability
Available in Stock