Mobilier Sufragerii

Mobilier sufragerie in Timisoara

Gama de sufragerii oferite de noi ajuta ideile tale sa prinda contur, iar camera in care piesele noastre de mobilier vor fi instalate vor aduce un look fresh si modern. Fie ca iti doresti sa ai o mobila de sufragerie clasica sau moderna prin design si aspect, in showroom-ul nostru gasesti o gama variata de mobilier.

MOBILA IN RATE FARA DOBANDA PRIN RAIFFEISEN BANK!

Daca nu aveti card de cumparaturi Raiffeisen Bank, puteti sa mergeti in orice sucursala si sa solicitati unul.

Mobilier Sufragerie Levante - Forte

Pret : DETALII IN MAGAZIN

Frontul: alb Corpul: aspectul betonului este gri deschis Sertare: traverse metalice Balamale: metal Mânere: oțel inoxidabil Iluminat: inclusiv Suprafață vitrată cu 2 uși de sticlă, 1 sertar și 2 uși Cabinet TV cu 2 sertare și 2 compartimente deschise Rafturi de perete cu 1 raft Vitrină cu ușă articulată la dreapta, 1 ușă și 3 sertare disponibile în compilații ulterioare

Contact Seller
X

Contact Seller

    • param1
    • param2

Mobilier sufragerii modern si elegant in Timisoara

Mobilier de calitate din Germania si import moderne distribuite in Timisoara la preturi accesibile. Amenajeaza-ti casa intr-un stil modern cu ajutorul Detolit Company si cu sufragerii care sa iti ofere momente de relaxare!

Pe strada Amurgului nr 1 in Timisoara in showroom-ul nostru te asteapta o gama variata de sufragerii moderne si elegante care sa iti ofere confort.

O gama variata de mobilier sufragerii te asteapta la Detolit Company pentru ca tu sa iti amenajezi casa intr-un mod placut!

Casa ta merita o sufragerie moderna si de calitate!

Mobilierul oferit de Detolit Company este unul de calitate superioara din Germania astfel vei avea siguranta unei bune functionari a acestuia!

Gama de mobilier pentru sufragerie a fost atent aleasa astfel incat sa va bucurati de comfort si calitate!

De asemenea va asiguram consultanta la vanzare prin care sa luati cea mai buna decizie!

Livrarea este gratuita in Timisoara si zonele apropiate!

Mobilierul pentru sufragerie schimba foarte mult aspectul locuintei tale si ofera un aspect fresh in casa ta. Mai mult o gama de mobila pentru sufragerii este foarte aspectuoasa si practica, iar la Detolit Company gasesti o gama variata de mobila pentru living/sufragerie.

Program de functionare

  • Luni – Vineri: 9:30 – 19:30
  • Sambata: 9:30 – 16:30
  • Duminica: inchis

Date de contact:

Telefon : 0723184394

Email: detolitcompany@gmail.com

Timisoara – Strada Amurgului nr 1 – Pencop

Plan A Journey