Canapele/Coltare in Timisoara

Canapele/Coltare in Timisoara

Canapele si Coltare noi in Timisoara

Cauti o gama de canapele/coltare noi in Timisoara care sa iti aduca mai mult confort si eleganta la tine acasa de care sa te bucuri impreuna cu familia ta si cei dragi tie?

Canapea Villa - Simpo

Gama de canepele Villa iti vor aduce mai mult confort la tine acasa cu ajutorul Detolit Company!

Pret : Detalii in showroom

Set canapele Stela- Simpo

Conceput pentru a face relaxarea perfectă, setul STELA cu mecanisme de relaxare va deveni locul dvs. preferat de odihnă. În ofertă: trei locuri cu sau fără mecanism de relaxare, două locuri cu sau fără mecanism de relaxare și fotoliu cu sau fără mecanism de relaxare. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale.

Pret : 3500 lei

Canapea pe colt - AFRODITA - Simpo

Un set modular de lux, cu o combinație de estetică și funcționalitate superioară. Un concept inovator combinat cu confortul scaunelor, cotierele laterale și tetierele reglabile vă vor face momentele de odihnă armonioase. Clienții aleg colțul. Disponibil în două dimensiuni.

Pret : Detalii in magazin

Canapea Colt CORSICA- Simpo

Un set de canapele pe colț impresionant care va deveni locul central pentru adunarea familiei și a prietenilor. Tractată înapoi, mecanismul inovator al spătarului creează spațiu suplimentar pentru confort și plăcere în momentele de relaxare. Există posibilitatea de a alege colțul.

Pret : Detalii in showroom

Parisian Night Canapea Colt- Simpo

Set canapea pe colt - Parisian Night

Canapea colt Extensibila - TARA- Simpo

Aspectul sofisticat al acestui set de canapea pe colț va aduce o doză de specialitate în orice interior. Zona de ședere și perna de spătar, umplute cu un amestec de fibre de silicon și pene, oferă confort pe care îl veți aminti. Există o posibilitate de alegere a colțului. Disponibil în două dimensiuni.

Pret : Detalii in magazin

Coltar AMIKA- Simpo

Un set de canapea pe colț al armoniei perfecte de sofisticare și eleganță. Tetierele reglabile și spuma de memorie în zona de ședere oferă confort maxim. Există posibilitatea de a alege colțul.

Pret : Detalii in magazin

Canapea Moderna ANSE- Simpo

Un set de colț destinat să vă mulțumească. La o apăsare de buton, mecanismul de relaxare electrică transformă scaunul într-o poziție de dormit, iar odihna cu un sport sau film favorit poate începe. Clienții aleg colțul setului.

Pret : Detalii in magazin

Canapea Colt ISTOK- Simpo

Combinație perfectă de lemn și materiale. Acest set de colț se distinge printr-o producție fină de calitate superioară, picioarele lemnului selectat cu atenție, precum și o cutie pentru obiecte mici în cadrul său.

Pret : Detalii in magazin

Canapea pe Colt LAZAR- Simpo

Mobilier modular unic. Comoditatea și eleganța superioare ale acestui set sunt ideale pentru casele dvs. Alegerea dvs. sunt elementele acestui set și combinațiile dintre ele.

Pret : Detalii in magazin

Seturi de canapele ANGELINA- Simpo

Un set de design minimalist care se potrivește perfect stilurilor interioare. În ofertă: trei locuri cu sau fără mecanism, două locuri cu sau fără mecanism și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale.

Pret : 3690 LEI

Seturi de canapele FORD- Simpo

Setul FORD se potrivește perfect într-un mediu modern și elegant. Confortul superior este garantat cu tetierele de relaxare. În ofertă: trei locuri cu mecanism, două locuri fără mecanism și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale.

Pret : Detalii in magazin

Set canapele MOJCA- Simpo

Un model care sfidează tendințele cu universalitatea și confortul său. În ofertă: trei locuri cu mecanism și fotoliu cu mecanism. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale

Pret : Detalii in showroom

Seturi de canapele GALAXY- Simpo

Setul este ideal pentru momente de odihnă. Ajustați tetierele de relaxare după cum doriți, liniștiți-vă și bucurați-vă. În ofertă: trei locuri cu sau fără mecanism, două locuri fără mecanism și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale.

Pret : de la 4000 lei

Set de canapele Nevena- Simpo

Setul NEVENA este compus dintr-o canapea, un loc cu două locuri și un fotoliu. Canapeaua are un mecanism simplu de clic-clac cu o saltea pentru somnul de zi cu zi. Capacul este detașabil, ceea ce ușurează întreținerea. De asemenea, are o cutie de pat. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale.

Pret : Detalii in magazin

Canapea CHESTER- Simpo

Cu scaunul confortabil și pernele moi, suita CHESTER vă invită să stați și să vă bucurați. Nitulele decorative evidențiază eleganța. În oferta: trei locuri cu mecanism și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale.

Pret : Detalii in magazin

Seturi canapele DE MARCO- Simpo

Un set care combină cu îndemânare confortul, funcționalitatea și stilul. În ofertă: trei locuri cu sau fără mecanism, două locuri cu sau fără mecanism și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale. Preturi per configuratie: 3500 lei - 3 bucati cu mecanism extensibil 3250 LEI - 2 bucati cu mecanism 2500 LEI - 3 bucati fixe 2150 LEI - 2 bucati fixe

Pret : 3500 LEI

Seturi canapele CAN CUN- Simpo

Un set cu linii elegante concepute pentru a stăpâni cu unicitatea sa. În ofertă: trei locuri cu mecanism, două locuri fără mecanism și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale. Preturi per configuratie: 3 locuri - 3490 lei 2 locuri fixe - 2600 lei fotoliu can cun - 1890 lei

Pret : 3490 lei

Canapea Extensibila Mond- Simpo

Designul exclusiv al acestui set a fost creat de jocul cu linii drepte și înclinate. Cadrul și picioarele din lemn oferă suport stabil pentru zona de ședere, iar amestecul de umplutură cu silicon și pene în perne contribuie la confortul de neuitat. În ofertă: trei locuri cu mecanism, două locuri fără mecanism și fotoliu. Posibilitatea de a cumpara articole individuale

Pret : Detalii in magazin

Set canapele Laura- Simpo

Clasicul atemporal, acest model este îmbogățit de accente decorative sub formă de curele. Mobilă care se potrivește cu ușurință în toate domeniile intereselor dvs., indiferent dacă este vorba de o casă sau un birou. Există trei locuri cu mecanism, două locuri și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra elemente individuale

Pret : Detalii in magazin

Canapea Extensibila Colt Montana- Simpo

Confort fără sfârșit pentru momentele reale de a vă bucura de timpul petrecut împreună cu familia și prietenii. Este pur și simplu tras într-o poziție de dormit. Are tetiere pe mai multe niveluri de relaxare. Există o alegere dintr-un colț. Disponibil și fără un mecanism.

Pret : 8190 LEI

Canapea Extensibila Mina- Simpo

Pret : Detalii in magazin

Canapea Extensibila Kalithea- Simpo

Pret : Detalii in magazin

Esterel Canapele Garnitura Colt - Extensibila- Simpo

Eleganța și stilul acestui set de colț vă vor cuceri la prima vedere. Puteți să-l dezasamblați într-o mișcare și să vă bucurați de confortul unei saltele potrivite pentru somnul de zi cu zi. Clienții aleg colțul setului. Disponibil și fără un mecanism. Este perfect combinat cu "ESTEREL".

Pret : 5400-6000

Canapea Contessa Garnitura Colt - Extensibila- Simpo

Estetica sofisticată însoțită de un echilibru între confort și funcționalitate. Este tras într-o mișcare și are o saltea pentru somnul de zi cu zi. Clienții aleg colțul setului. Este perfect combinat cu butonul "CONTESSA".

Pret : 5950 LEI

Set canapea Extensibila Colt Aleks- Simpo

Dimensiuni canapea colt Aleks - 257 x 163 x 85 cm

Pret : Detalii in magazin

La Detolit Company gasesti o gama variata de canapele noi pe placul tau pentru ca tu sa te bucuri o casa moderna si eleganta in fiecare zi!

Gama de canapele este de cea mai buna calitate pentru ca tu sa te bucuri de comfortul casei tale!

  • Canapeaua este prevazuta cu sistem de extensie metalic cu lamele elastice din lemn stratificat si saltea din poliuretan, pentru dormit ocazional.

Coltar extensibil Carisma-Naturlich

2310 x 1480 mm. Tip: Coltar extensibil; Material: Rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase;Pal fara formaldehida;Poliuretan fara FCKW;Arcuire sezut cu arc sinusoidal;Arcuire spatar cu chinga rigida,Sezut cu poliuretan masiv,Picior plastic negru.

Pret : 2.389 Lei

Coltar extensibil Belize-Naturlich

Dimensiune ext.: 3610 x 2250 x 1700 mm. Dimensiune int:. 2930 x 1330 mm. SPECIFICATII: Tip: Coltar extensibil; Material: Rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase. Pal fara formaldehida. Poliuretan fara FCKW. Arcuire sezut cu arc plat sinusoidal; Culoare: Gri + alb; Caracteristici speciale: Picior din otel cromat;

Pret : 5399 Lei

Coltar extensibil Atlanta-Naturlich

Dimensiuni: 2800 x 1850 mm.

Pret : 2.899 Lei

Coltar extensibil King-Naturlich

DIMENSIUNE: 2480 x 1480 mm. Material: Rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase;Pal fara formaldehida;Poliuretan fara FCKW. Arcuire sezut cu arc sinusoidal;Arcuire spatar cu chinga rigida. Sezut cu poliuretan masiv,Picior plastic negru.

Pret : 2.499 Lei

Coltar extensibil Trendy-Naturlich

Tip: Coltar extensibil; Material: COLTAR EXTENSIBILA REALIZATA DIN LEMN MASIV DE FAG SI PANOURI AGLOMERATE DIN ASCHII DE LEMN. Confortul si rezistenata in timp a comfortului este asigurat prin folosirea arcurilor sinusoidale, si a spumei poliuretanice de inalta rezistenta. Extensie de tip lift. Culoare: ROSEN; Caracteristici speciale: Confortul și rezistența în timp este asigurata prin folosirea arcurilor sinusoidale și a spumei poliuretanice de înaltă rezistență; DIMENSIUNI:2840 x 1830 x 880 mm.

Pret : 3.699 Lei

Set canapele FIESTA- Turcia

Cu setul de canapele Fiesta de la Detolit Company tu vei avea un plus de confort si eleganta la tine acasa. Detalii in showroom - strada Amurgului nr 1 in Timisoara.

Pret : Disponibil in precomanda

Set canapele AYASOFYA- Turcia

Setul de canapele Ayasofya este ideal pentru o casa eleganta si stilata. Detalii in showroom pe strada Amurgului nr 1 in Timisoara.

Pret : Disponibil in Precomanda

Set canapele Bodrum- Turcia

Cu gama de canapele Bodrum vei avea mai mult confort la tine acasa si te vei bucura de eleganta maxima.

Pret : Disponibil in precomanda

Set Canapele Belen- Turcia

Setul de canapele Belen este tot ce ai nevoie pentru a te bucura de confort si eleganta in fiecare zi.

Pret : Disponibil in precomanda

Canapele Biga- Turcia

Pret : Disponibil in precomanda

Set Canapele Buca- Turcia

Pret : Disponibil in precomanda

Canapele Alyans- Turcia

Pret : Disponibil in precomanda

Camlica Canapele- Turcia

Pret : Disponibil in precomanda

Canapele Datca- Turcia

Pret : Disponibl in precomanda

Canapele erciyes- Turcia

Pret : disponibil in precomanda

Coltar Serace- Turcia

Pret : disponibil in precomanda

Coltar Riva- Turcia

Pret : disponibil in precomanda

Coltar edremit- Turcia

Pret : Disponibil in precomanda

Seturi Canapele Hipo - Ergodesign

Pret : Detalii pe strada Amurgului - Timisoara

Canapea Stilata Louis - Ergodesign

Pret : Detalii in magazin

Canapele simple Avocado - Ergodesign

Alege o canapea de calitate ridicata, simpla, roz pentru tineret in Timisoara.

Pret : Detalii in showroom

Canapele Seria Flex - Ergodesign

Canapele Flex - cu șezlong și pat cu două noptiere combinate într-o mobilă tapitata multifuncțională. Designul inovativ al modelului „Flex” dezvăluie o canapea ușor de transformat într-un pat confortabil cu suprafața de dormit de 190 x 175 cm, potrivită atât pentru utilizare temporară, cât și pentru utilizare zilnică.

Pret : detalii in magazin

Canapea OM - Maro - Ergodesign

Canapea OM - Maro - alege sa ai o casa eleganta si moderna cu gama de canapele OM de la DETOLIT COMPANY TIMISOARA.

Pret : detalii in magazin

Canapele Seria OM - Grey - Ergodesign

Canapele Seria OM - Grey - „Om” - proiectată în conformitate cu parametrii corpului dvs. Locul pentru șezut este dimensionat conform lungimii femurului și lățimii zonei coxofemurale a omului, astfel încât să asigure un confort maxim în poziția șezut

Pret : Detalii in showroom

Coltar exensibil Artena-Naturlich

3000 x 1680 x 900 mm. Dimensiunea extinsa/spatiu de dormit: 2500 x 1210 mm. DESCRIERE: Elegantă, un stil modern și primitor, colțarul extensibil Artena se potrivește în orice locuință, oferind un loc confortabil pentru tine și familia ta. Fiind extensibil, acesta se poate transforma din colțarul elegant din timpul zilei în patul extrem de confortabil în timpul nopții. SPECIFICATII: Tip: Coltar extensibil; Material: Este realizat din lemn masiv de fag si panouri aglomerate. Stofa + Piele Ecologica; Culoare: Bej ; Caracteristici speciale: Confortul și rezistența în timp este asigurata prin folosirea arcurilor sinusoidale și a spumei poliuretanice de înaltă rezistență;

Pret : 3.499 Lei

Coltar extensibil DAX-Naturlich

Dimensiune: 3650 x 2300 x 1650 mm DESCRIERE: Elegantă, un stil modern și primitor, colțarul extensibil Dax se potrivește în orice locuință, oferind un loc confortabil pentru tine și familia ta. Fiind extensibil, acesta se poate transforma din colțarul elegant din timpul zilei în patul extrem de confortabil în timpul nopții. SPECIFICATII: Tip: Coltar extensibil; Material: Este realizat din lemn masiv de fag si panouri aglomerate din aschi de lemn. Confortul si rezistenata in timp a comfortului este asigurat prin folosirea plaselor de arcuri, a arcurilor sinusoidale, si a spumei poliuretanice de inalta rezistenta. Mecanismul tetierelor ajuta la reglarea gradului de comfort. Culoare: GRI; Caracteristici speciale: Confortul și rezistența în timp este asigurata prin folosirea arcurilor sinusoidale și a spumei poliuretanice de înaltă rezistență;

Pret : 6377 Lei

Coltar Chef-Extensibil dreapta -Naturlich

Coltar- Cher Extensibil in partea dreapta - distribuit in Timisoara si tara de catre Detolit Company

Pret : 3.899 Lei

Astfel asiguram garantia unei calitati superioare pentru ca tu sa iti amenajezi casa intr-un stil modern si unicat!

Canapele/coltare noi in Timisoara   

Numarul de canapele este ridicat pentru ca tu sa ai o multime de optiuni dintre care sa alegi si sa se potriveasca in casa ta!

canapele timisoara - noi-detolit

Pentru ca stim ca tu pretuiesti calitatea si comfortul, am ales pentru tine doar cele mai bune modele si iti livram si montam mobilierul direct la tine acasa daca esti din Timisoara !

Canapea fixa Christine Naturlich

Dimensiunea canapele fixe Christine este de 2350 x 820 x 1150 mm.

Pret : 4.769 LEI

Coltar extensibil Nardo - Naturlich

Dimensiune ext.: 2640 x 2210 mm. Dimensiune int.: 1860 x 1180 mm.

Pret : 3.899 LEI

Coltar extensibil Seaside-Naturlich

2640 x 2170 (1830 x 1220) mm. Un loc de relaxare, de somn, un loc unde te poti retrage pentru a citi sau locul unde petreci o seara linistita cu cei dragi, acesta este coltarul extensibil Seaside. Tip: Coltar extensibil; Material: Rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase. Pal fara formaldehida. Poliuretan fara FCKW. Arcuire sezut cu arc sinusoidal. Picior din plastic negru.

Pret : 4.499 LEI

Coltar extensibil Future-Naturlich

DIMENSIUNe: 2900 x 2550 x 1120 mm. Tip: coltar extensibil Material: Pal fara formaldehida. Poliuretan fara FCKW. Arcuire sezut cu arc plat sinusoidal. Picior din metal; Caracteristici speciale: Coltarul este ideal pentru un living mare;

Pret : 5.699 LEI

Coltar extensibil Retro-Naturlich

DIMENSIUNI COLTAR: 3020 x 1880 mm; 2350 x 1410 mm. Material: Rama schelet din lemn esența tare si rasinoase. Pal fara formaldehida. Poliuretan fara FCKW. Arcuire sezut cu arc plat sinusoidal; Culoare: Gri (whale O100); Caracteristici speciale: Picior din metal;

Pret : 6.799 LEI

Coltar extensibil Nardo-Naturlich

2640 x 2210 mm; 1860 x 1180 mm. Un loc de relaxare, de somn, un loc unde te poti retrage pentru a citi sau locul unde petreci o seara linistita cu cei dragi, acesta este coltarul Nardo. SPECIFICATII: Tip: Coltar extensibil; Material: Rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase. Pal fara formaldehida. Poliuretan fara FCKW. Arcuire sezut cu arc plat sinusoidal. Picior din metal. Tapiterie: piele ecologica; Culoare: Negru + bej;

Pret : 3.899 Lei

Canapea Vip - Lux

Alege stilul modern si elegant al unei canapele de lux. Aceasta canapea iti va aduce un plus de confort la tine acasa. Gama de canapele de la Detolit Company sunt livrate gratuit in Timisoara canapea ergonomica si confortabila Pentru un confort desavarsit ca optiune suplimentara pot fi comandate si tetiere Perne pentru sezut au umplutura din spuma poliuretanica de inalta calitate si densitate 30 kg/m3 Pernele pentru spatar au umplutura din fibre antibacteriale siliconate pentru un confort extraordinar Huse dehusabile pentru zonele de sezut si spatar (cu fermoar) Modelul poate fi executat si din piele naturala, care face parte din mostrarul Old de la Ergodesign Design industrial protejat in Uniune Europeana (OHIM)

Pret : detalii in magazin

Canapele seria Monty

Bucura-te de o casa eleganta si moderna alaturi de familia ta si cei dragi tie cu gama de canapele noi din seria Monty!Gama de canapele de la Detolit Company sunt livrate gratuit in Timisoara

Pret : detalii in magazin

Canapea fixa Retro

Canapea fixa Retro - distribuita de Detolit Company in Timisoara si tara! Alege confortul unei canapele de calitate ridicata.Gama de canapele de la Detolit Company sunt livrate gratuit in Timisoara Tip: Canapea fixa; 2560 x 1150 mm. -DIMENSIUNI Material: Rama schelet lemn esenta tare si rasinoase, PAL fara formaldehida, foliuretan fara FCKW; Culoare: Alb; Caracteristici speciale: Arcuire sezut cu arc plat sinusoidal. Picior din metal; Intsructiuni ingrijire: Temperaturile extreme si schimbarile de umiditate pot genera capaturi in lemn. Evitati expunerea la radiatii solare directe.

Pret : 3.199 Lei

Canapea 3L William

Confortabil, elegant, coltarul extensibil William va aduce un plus de culoare locuintei tale. Fiind extensibil, acesta se poate transforma din coltarul elegant din timpul zilei in patul extrem de confortabil in timpul noptii. Coltarul William este realizat din pal fara formaldehida. Rama schelet din lemn, esenta tare si rasinoase. Poliuretan fara FCKW. Arcuire sezut cu lamele stratificate. Spatar cu fiocco. Sezut cu poliuretan masiv. SPECIFICATII: Tip:  Coltar extensibil; Material: Rama schelet din lemn, esenta tare si rasinoase + pal fara formaldehida. Picior din metal. Intsructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe. Toate materialele se curata chimic in centre specializate de curatare.

Pret : detalii in magazin

Canapea fixa Arnold

Canapea Arnold - fixa distribuita de Detolit Company in Timisoara si tara! Alege sa ai parte de confort si eleganta la tine acasa.Gama de canapele de la Detolit Company sunt livrate gratuit in Timisoara Elegant, confortabil si primitor. Astfel putem descrie canapeaua Arnold. Creat pentru locuințe sau birouri, acesta va aduce un pic din paradis aproape de tine. Canapeaua Arnold este alegerea potrivita pentru cei care doresc crearea unui ambient elegant, chic. SPECIFICATII: Tip: Canapea fixa; Material: Lemn masiv. Tapiterie: stofa; Culoare: Albastru; Intsructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe sau folosirea produsului la temperaturi sub zero grade Celsius. Toate materialele se curata chimic in centre specializate de curatare.

Pret : Detalii in magazin

Canapea fixa Capri

Dimensiune: 1920 x 1000 x 920 mm Tip: Canapea fixa; Material: Structura de lemn masiv. tapiterie: stofa; Culoare: Gri;

Pret : 3.285 Lei

Canapeaua fixa Dunja

Tip: Canapea fixa; DIMENSIUNI: 2200 x 1000 mm. Material: Structura din rama schelet esenta tare si rasinoase. Pal fara formaldehida. Poliuretan fara FCKW; Culoare: Maro; Caracteristici speciale: Arcuire sezut cu arc plat sinusoidal. Picior metal; Intsructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe.

Pret : 2.199 Lei

Gama de canapele Galera

Canapele Galera - ofera-ti un plus de confort si eleganta la tine acasa zi de zi.Gama de canapele de la Detolit Company sunt livrate gratuit in Timisoara

Pret : Detalii in magazin

Gama de canapele Open

Canapele Open - alege un stil modern si elegant la tine acasa de care sa te bucuri cu familia ta.Gama de canapele de la Detolit Company sunt livrate gratuit in Timisoara Canapeaua se transforma in pat confortabil matrimonial cu o suprafata de dormit de 154 x 200cm, iar latimea saltelei este de 16 cm, foarte confortabil pentru folosire zilnica Patul contine somiera matalica rabatabila si lamele din lemn Perne de sezut (saltelele) au umplutura din spuma poliuretanica de inalta calitate si densitate 30 kg/m3 Pernele pentru spatar sunt cu forma ergonomica pentru a se potrivi pe spate Huse dehusabile pentru zonele de sezut si de spatar (saltele cu fermoar) Constructia metalica asigura rezistanta si durabilitate Taburet cu lada care poate fi pozitionat atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta ca relaxa sau ca un modul separat. Fotoliu cu spatiu de depozitare sub sezutul - lada Design industrial protejat in Uniune Europeana (OHIM)

Pret : Detalii in magazin

Set canapele Prima

Canapelele Prima iti vor aduce mai mult confort si eleganta la tine acasa de care sa te bucuri cu familia ta.Gama de canapele de la Detolit Company sunt livrate gratuit in Timisoara Canapeaua cu 2 locuri poate fi comandata (ca optiune suplimentara) cu mecanism extensibil pentru dormit - Sedaflex, mecanism belgian, executat din tuburi metalice cu diamentru 3 cm si lamele din lemn. Inaltimea saltelei este 10 cm. Exista posibilitate canapeaua sa fie comandata si cu un mecanism extensibil mai simplu bulgaresc Pernele pentru sezut de dedesubt, au umplutura din spuma poliuretanica de o inalta calitate si densitate 30 kg/m3 Pernele de suport ce se aplica pe structura canapelei, au umplutura din fibre antibacteriale siliconate pentru confortabilitate Pernele de spatar au umplutura din fibre antibacteriale siliconate pentru un confort extraordinar Taburet cu lada care poate fi pozitionat atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta ca relaxa sau ca un modul separat de sezut. Sub sezutul fotoliului cu un brat este lada de depozitare Huse dehusabile pentru zonele de sezut si de spatar (cu fermoar) Design industrial protejat in Uniune Europeana (OHIM)

Pret : Detalii in magazin

Gama de canapele Duet

Canapeaua Duet din import iti va oferii mai mult confort si eleganta la tine acasa zi de zi.Gama de canapele de la Detolit Company sunt livrate gratuit in Timisoara Perne pentru sezut si spatar sunt cu doua fete pentru o folosire mai lunga Posibilitatea de a schimba culorile doar cu o singura rotatie a pernelor Pernele pentru sezut au umplutura din spuma calitativa poliuretanica de 16 cm cu densitate de 30кg/m3, care ofera garantie de folosire mai lunga Pernele pentru spatar au umplutura din fibre antibacteriale siliconate pentru un confort extraordinar Canapeaua cu 2 locuri poate fi comandata (ca optiune suplimentara) cu mecanism extensibil pentru dormit - Sedaflex, mecanism belgian, executat din tuburi metalice cu diamentru 3 cm si lamele din lemn. Inaltimea saltelei este 9 cm. Exista posibilitatea la canapea sa fie comandata si cu un mechanism extensibil mai simplu Taburet cu lada care poate fi pozitionat atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta ca relaxa sau ca un modul separat de sezut Perna de sezut a taburetului este plasata pe un material specific numit Anti Slip care previne miscarea sezututlui Sub perna de sezut a fotoliului cu o cotiera este spatiu de depozitare - lada

Pret : Detalii in magazin

Coltar Extensibil Artena

3000 x 1680 x 900 mm. Dimensiunea extinsa/spatiu de dormit: 2500 x 1210 mm.

Pret : 3.499 Lei

Coltar extensibil Imperial

2840 x 1830 x 880 mm. Material: COLTAR EXTENSIBILA REALIZATA DIN LEMN MASIV DE FAG SI PANOURI AGLOMERATE DIN ASCHII DE LEMN. Confortul si rezistenata in timp a comfortului este asigurat prin folosirea arcurilor sinusoidale, si a spumei poliuretanice de inalta rezistenta. Extensie de tip lift. Prezinta 3 perne de decor. Culoare: B08+PAROS03+CRYSTAL04; Caracteristici speciale: Confortul și rezistența în timp este asigurata prin folosirea arcurilor sinusoidale și a spumei poliuretanice de înaltă rezistență;

Pret : 3.699 Lei

Coltar extensibil Arezzo

Tip: Coltar extensibil; Material: COLTAR EXTENSIBIL REALIZATA DIN LEMN MASIV DE FAG SI PANOURI AGLOMERATE DIN ASCHII DE LEMN. Confortul si rezistenta in timp a comfortului este asigurat prin folosirea arcurilor sinusoidale, si a spumei poliuretanice de inalta rezistenta. Extensie de tip lift. Prezinta 3 perne de decor. Culoare: FORLI FLAX + FIRENZE GREY.;

Pret : 3.699 Lei

Puteti vedea si celelalte piese de mobilier precum:

Va punem la dispozitie o gama de canapele livrate Gratuit in Timisoara!

Gama de canapele  a fost aleasa cu grija pentru ca tu sa primesti cea mai buna calitate de care sa te bucuri!

Te asteptam cu drag pe str.Amurgului nr 1 in Timisoara sa vezi intreaga colectie !

Alegerea unei canapele este adesea un pas al amenajarii atat de bine inradacinat in mintile noastre, incat pare ca nu mai prezinta nicio problema. Asta pana cand ajungem in magazinul pentru mobilier si realizam ca optiunile sunt atat de numeroase, incat necesita mai multa pregatire decat ne-am fi asteptat. De aceea, la Detolit Company din Timisoara - inainte de achizitia unei canapele potrivite, echipa de consultanti iti stau la dispozitie cu sfaturi si idei.

Canapea Boema - Moldwood

Pret : detalii in showroom

Atunci cand cumperi o canapea trebuie sa fi sigur ca faci alegerea corecta nu-i asa? De aceea consultantii DETOLIT COMPANY iti sunt alaturi sa te ajute sa alegi cea mai buna canapea pentru tine si familia ta.

Deci inainte de a cumpara o canapea trebuie sa iei in considerare urmatoarele elemente:

1. Forma

Sunt multe forme de canapele din care sa alegi daca vi la DETOLIT COMPANY. Deci care canapea este cea mai potrivita pentru tine? Punctul de inceput este sa vezi cat spatiu ai un camera in care va fi montata canapeaua.

canapele-timisoara-detolit-company

2. Marimea

Este foarte important sa ai destul spatiu in camera ta pentru a putea pune acolo canapeaua cumparata. Deci trebuie sa alegi cea mai buna canapea in functie de spatiul de care dispui.

3. Cadrul

Este o idee buna sa analizezi cu atentie canapelele dorite inainte de a le achizitiona. De aceea consultantii Detolit Company iti vor fi alaturi si te vor ajuta sa afli orice detaliu despre gama de canapele.

4. Materialul

Piele, tapitaria si materialul din care este facuta canapeaua joaca un rol important in confortul de care ai nevoie. Cele mai confortabile canapele sunt cele din piele.

5. Bugetul

In functie de bugetul de care dispui poti sa ai in minte cateva canapele.

O canapea este o investiţie consistentă şi pentru că o facem rar – sau cel puţin aşa ne dorim – trebuie să ne asigurăm că aducem acasă modelul perfect, care ne va plăcea şi ne va mulţumi cât mai mulţi ani.
Alegerea unei canapele este adesea un pas al amenajarii atat de bine inradacinat in mintile noastre, incat pare ca nu mai prezinta nicio problema. Asta pana cand ajungem in magazinul pentru mobilier si realizam ca optiunile sunt atat de numeroase, incat necesita mai multa pregatire decat ne-am fi asteptat.

Primul lucru esential pe care trebuie sa il faceti este sa masurati camera pentru care alegeti canapeaua. Alegerea canapelei se transformă de cele mai multe ori într-o provocare, deoarece sunt foarte multe modele și culori.

Parcă toate vă plac și toate se potrivesc, dar una singură este potrivită pentru living. Țineți cont de culoarea canapelei.cel mai important aspect îl reprezintă calitatea obiectelor pe care le achiziționăm. Indiferent că vorbim de mobilă, electronice sau electrocasnice, calitatea trebuie să fie mai presus decât orice. Când e vorba de canapeaua din living, ne gândim, în primul rând, să fie comodă.De cele mai multe ori forma canapelei este aleasa in functie de gusturile fiecaruia si mai putin pe motiv de confort.

Daca si tu esti in cautarea unei canapele de calitate ridicata care sa iti ofere confort si eleganta la tine acasa, te asteptam cu drag in showroom pe strada Amurgului nr 1 in Timisoara.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
DETOLIT COMPANY
Product Name
CANAPELE/COLTARE IN TIMISOARA
Price
RON Detalii in showroom
Product Availability
Available in Stock