Canapele/Coltare in Timisoara

Gama de Canapele si Coltare in Timisoara

Coltar Simena

Coltar Lukas

Coltar Julyan

Coltar Lisabona

Pret : detalii in magazin

Canapele Zenon Plus

Pret : detalii in magazin

Set canapele Tesla Plus

Pret : detalii in magazin

Set canapele Grande Plus

Pret : detalii in magazin

Canapele Lasbon Plus

Pret : detalii in magazin

Canapele Platinum Plus

Pret : detalii in magazin

Set canapele Monza Plus

Pret : detalii in magazin

Set de canapele Ikon

Pret : Detalii in magazin

Set canapele Aqua

Pret : detalii in magazin

Set canapele Bugatti Plus

Pret : detalii in magazin

Set Canapele Bugatti Verde

Pret : detalii in magazin

Set Canapele Diamond

Pret : Detalii in magazin

Set canapele + fotoliu Enjoy

Canapele Enjoy - realizate din materiale de calitate ridicata, acest set de canapele este ideal pentru orice casa in care se doreste sa fie mai mult confort si un plus de eleganta.  Formata din 3+1+1 (se poate comanda si per bucata) aceasta colectie este recomandata pentru persoanele care doresc sa aiba mai multa eleganta in casa. Cu o tapiterie de calitate si cusaturi fine, aceste canapele sunt un must have.

Pret : detalii in magazin

Set de canapele Picasso Plus

3 LOCURI -> 3700 2 LOCURI -> 2595 FOTOLIU - 1525 Gama de canapele Picasso este ideala pentru incaperile moderne si care au nevoie de un stil elegant si modern. Ele sunt realizate din materiale de calitate ridicata si ofera confort maxim si eleganta de neuitat. Cusute cu atentie si avand texturi fine, aceste canapele sunt un necesar pentru orice casa.

Pret : 6711 lei

Seturi canapele Picasso S-line

3 LOCURI -3111 lei 2 LOCURI -2357 lei FOTOLIU -> 1400 LEI Set canapele Picasso S-line - realizate din piele de calitate ridicata care sa iti ofere confortul de care ai nevoie, aceste canapele sunt tot ce ai nevoie cand vrei sa te poti bucura de confort maxim in casa ta. Cusaturile fine sunt tot ce ai nevoie pentru ca tu sa te poti bucura de maxim de confort si eleganta. Se poate achizitiona si per piesa separata.

Pret : 6115 lei / set

Set canapele + fotoliu Rolex S-line

Se poate configura in functie de nevoi si de cate elemente dorite Set canapele + fotoliu Rolex S-line - culorile acestui set de mobilier vor atrage cu siguranta atentia celor care iti trec pragul casei tale dar si materialele de calitate vor adauga un plus de confort pentru casa ta. Se poate vinde per bucata daca este cazul. Pernele realizate din materiale de calitate te vor ajuta sa te relaxezi cat mai bine.

Pret : 3+1+1 +POUF -8000 LEI

Set canapele + fotoliu Ramses Plus

3 locuri - 3817 2 locuri-> 2654 fotoliu -> 1490 lei Ramses Plus Living Room Team, care îmbină confortul ridicat cu luxul, creează spații eficiente, unde confortul este îmbogățit cu detalii vizuale. Ramses Plus, care susține aplicația de țesături de lux cu design de picior din lemn compatibil cu echipa, impresionează cu detaliile sale speciale. Reflectând stilul și eleganța impresionantă, cu liniile sale rotunde și moi, combinații de culori, echipa Ramses Plus Living Room aduce un decor pașnic pentru ochi, cu confortul său unic, perne bogate și strălucitoare.

Pret : 6800 lei

Set canapele + fotoliu Ramses S-line

3 locuri- 3450 2 locuri - 2415 fotoliu - 1345 lei Set canapele + fotoliu Ramses S-line - aranjeaza-ti casa intr-un stil elegant si modern cu setul de canapele Ramses 3+1+1 care este realizat din materiale de calitate Plus - stofa de cea mai ridicata calitate. Cusaturile fine ajuta la un stil modern si elegant.Se pot cumpara si pe piese daca este cazul.

Pret : set-> 5980 lei

Set canapele + fotoliu Gloria Plus 2 variante culori

3 locuri - 3700 lei 2 locuri - 2595 lei fotoliu - 1595 lei (au lada de depozitate si mecanism dormit pt o persoana) Set canapele + fotoliu Gloria Plus - Descopera gama de canapele Gloria realziate din mix de stofa si piele pentru ca tu sa te poti bucura de maxim de confort la tine acasa. Acest model vine si cu perne confortabile pentru ca tu sa te poti bucura de stil si eleganta maxima. Se poate cumpara si per piese. Ideal pentru incaperile rustice.

Pret : 6710 lei

Set canapele Gloria S-line

3locuri - 3370 lei 2 locuri- 2385 lei fotoliu - 1400 lei Set canapele Gloria S-line - alege sa te poti bucura de o casa foarte moderna si eleganta alaturi de familia ta si cei dragi tie cu gama de canapele Gloria S-line care sunt realizate din materiale de calitate ridicata si cu cusaturi fine pentru un plus de eleganta. Culoarea sa albastra va atrage atentia celor care iti vor calca pragul. Se poate vinde si per piesa.

Pret : set -> 5980 lei

Canapele + fotoliu Oslo S-line

3+1+1 - 5580 3locuri - 3050 2locuri -2150 fotoliu - 1285 Preturile sunt in lei

Pret : set-> 5580

Set canapele si fotoliu Oslo simplu

Pret : 5980 lei

Set canapele + fotoliu Marvel Plus

set - 5936 lei 3 locuri - 3250 lei 2 locuri- 2300 lei fotoliu - 1350 lei

Pret : 5936 lei

Marvel S-Line - Set Canapele + fotoliu

3+1+1 - 5490 lei 3 locuri -3100 lei 2 locuri - 2150 lei fotoliu - 1195 lei

Pret : 5490 lei

Set canapele + fotoliu Liza S-Line

3+1+1 - 5090 lei 3 locuri - 2800 2 locuri - 1950 lei fotoliu - 1195 lei

Pret : 5090 lei

Set canapele + fotoliu Tokyo S-line

-3 +1+1 - 4850lei - 3 locuri -2800 - 2 locuri -1750 lei fotoliu -1055

Pret : 4850 Lei

Set canapele + fotoliu Alvin S-line

3+1+1 - 4750 lei - 3 locuri - 2475 lei - 2 locuri - 1860 lei - fotoliu - 1000 lei

Pret : 4750 lei

Set canapele + fotoliu Vienna S-line

3+1+1 -5130 lei - 3 locuri - 2475 lei - 2 locuri -1750 lei - fotoliu - 1330 lei

Pret : 5130 lei

Set canapele Julian S-Line

julian Sline - set 3+1+1 - 4750 lei - 3 locuri -2475 lei -s line - 1730 lie - fotoliu - 985

Pret : set 3+1+1 - 4750 lei

Cauti o gama de canapele/coltare in Timisoara care sa iti aduca mai mult confort si eleganta la tine acasa de care sa te bucuri impreuna cu familia ta si cei dragi tie?

Descopera noua colectie de canapele moderne si elegante din Turcia.

Gama noastra de canapele este una premium si iti ofera confortul de care ai nevoie la tine acasa.

Descopera mai multe in magazinul nostru din Timisoara.

Set canapele Enjoy

Pret : detalii in magazin

Canapea Villa - Simpo

Gama de canepele Villa iti vor aduce mai mult confort la tine acasa cu ajutorul Detolit Company!

Pret : Detalii in showroom

Set canapele Stela- Simpo

Conceput pentru a face relaxarea perfectă, setul STELA cu mecanisme de relaxare va deveni locul dvs. preferat de odihnă. În ofertă: trei locuri cu sau fără mecanism de relaxare, două locuri cu sau fără mecanism de relaxare și fotoliu cu sau fără mecanism de relaxare. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale.

Pret : 3500 lei

Canapea pe colt - AFRODITA - Simpo

Un set modular de lux, cu o combinație de estetică și funcționalitate superioară. Un concept inovator combinat cu confortul scaunelor, cotierele laterale și tetierele reglabile vă vor face momentele de odihnă armonioase. Clienții aleg colțul. Disponibil în două dimensiuni.

Pret : Detalii in magazin

Canapea Colt CORSICA- Simpo

Un set de canapele pe colț impresionant care va deveni locul central pentru adunarea familiei și a prietenilor. Tractată înapoi, mecanismul inovator al spătarului creează spațiu suplimentar pentru confort și plăcere în momentele de relaxare. Există posibilitatea de a alege colțul.

Pret : Detalii in showroom

Parisian Night Canapea Colt- Simpo

Set canapea pe colt - Parisian Night

Coltar AMIKA- Simpo

Un set de canapea pe colț al armoniei perfecte de sofisticare și eleganță. Tetierele reglabile și spuma de memorie în zona de ședere oferă confort maxim. Există posibilitatea de a alege colțul.

Pret : Detalii in magazin

Canapea Moderna ANSE- Simpo

Un set de colț destinat să vă mulțumească. La o apăsare de buton, mecanismul de relaxare electrică transformă scaunul într-o poziție de dormit, iar odihna cu un sport sau film favorit poate începe. Clienții aleg colțul setului.

Pret : Detalii in magazin

Canapea Colt ISTOK- Simpo

Combinație perfectă de lemn și materiale. Acest set de colț se distinge printr-o producție fină de calitate superioară, picioarele lemnului selectat cu atenție, precum și o cutie pentru obiecte mici în cadrul său.

Pret : Detalii in magazin

Canapea pe Colt LAZAR- Simpo

Mobilier modular unic. Comoditatea și eleganța superioare ale acestui set sunt ideale pentru casele dvs. Alegerea dvs. sunt elementele acestui set și combinațiile dintre ele.

Pret : Detalii in magazin

Seturi de canapele ANGELINA- Simpo

Un set de design minimalist care se potrivește perfect stilurilor interioare. În ofertă: trei locuri cu sau fără mecanism, două locuri cu sau fără mecanism și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale.

Pret : 3690 LEI

Seturi de canapele FORD- Simpo

Setul FORD se potrivește perfect într-un mediu modern și elegant. Confortul superior este garantat cu tetierele de relaxare. În ofertă: trei locuri cu mecanism, două locuri fără mecanism și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale.

Pret : Detalii in magazin

Set canapele MOJCA- Simpo

Un model care sfidează tendințele cu universalitatea și confortul său. În ofertă: trei locuri cu mecanism și fotoliu cu mecanism. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale

Pret : Detalii in showroom

Seturi de canapele GALAXY- Simpo

Setul este ideal pentru momente de odihnă. Ajustați tetierele de relaxare după cum doriți, liniștiți-vă și bucurați-vă. În ofertă: trei locuri cu sau fără mecanism, două locuri fără mecanism și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale.

Pret : de la 4000 lei

Set de canapele Nevena- Simpo

Setul NEVENA este compus dintr-o canapea, un loc cu două locuri și un fotoliu. Canapeaua are un mecanism simplu de clic-clac cu o saltea pentru somnul de zi cu zi. Capacul este detașabil, ceea ce ușurează întreținerea. De asemenea, are o cutie de pat. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale.

Pret : Detalii in magazin

Canapea CHESTER- Simpo

Cu scaunul confortabil și pernele moi, suita CHESTER vă invită să stați și să vă bucurați. Nitulele decorative evidențiază eleganța. În oferta: trei locuri cu mecanism și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale.

Pret : Detalii in magazin

Seturi canapele DE MARCO- Simpo

Un set care combină cu îndemânare confortul, funcționalitatea și stilul. În ofertă: trei locuri cu sau fără mecanism, două locuri cu sau fără mecanism și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale. Preturi per configuratie: 3500 lei - 3 bucati cu mecanism extensibil 3250 LEI - 2 bucati cu mecanism 2500 LEI - 3 bucati fixe 2150 LEI - 2 bucati fixe

Pret : 3500 LEI

Seturi canapele CAN CUN- Simpo

Un set cu linii elegante concepute pentru a stăpâni cu unicitatea sa. În ofertă: trei locuri cu mecanism, două locuri fără mecanism și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra articole individuale. Preturi per configuratie: 3 locuri - 3490 lei 2 locuri fixe - 2600 lei fotoliu can cun - 1890 lei

Pret : 3490 lei

Canapea Extensibila Mond- Simpo

Designul exclusiv al acestui set a fost creat de jocul cu linii drepte și înclinate. Cadrul și picioarele din lemn oferă suport stabil pentru zona de ședere, iar amestecul de umplutură cu silicon și pene în perne contribuie la confortul de neuitat. În ofertă: trei locuri cu mecanism, două locuri fără mecanism și fotoliu. Posibilitatea de a cumpara articole individuale

Pret : Detalii in magazin

Set canapele Laura- Simpo

Clasicul atemporal, acest model este îmbogățit de accente decorative sub formă de curele. Mobilă care se potrivește cu ușurință în toate domeniile intereselor dvs., indiferent dacă este vorba de o casă sau un birou. Există trei locuri cu mecanism, două locuri și fotoliu. Există posibilitatea de a cumpăra elemente individuale

Pret : Detalii in magazin

Canapea Extensibila Colt Montana- Simpo

Confort fără sfârșit pentru momentele reale de a vă bucura de timpul petrecut împreună cu familia și prietenii. Este pur și simplu tras într-o poziție de dormit. Are tetiere pe mai multe niveluri de relaxare. Există o alegere dintr-un colț. Disponibil și fără un mecanism.

Pret : 8190 LEI

Canapea Extensibila Mina- Simpo

Pret : Detalii in magazin

Canapea Extensibila Kalithea- Simpo

Pret : Detalii in magazin

Esterel Canapele Garnitura Colt - Extensibila- Simpo

Eleganța și stilul acestui set de colț vă vor cuceri la prima vedere. Puteți să-l dezasamblați într-o mișcare și să vă bucurați de confortul unei saltele potrivite pentru somnul de zi cu zi. Clienții aleg colțul setului. Disponibil și fără un mecanism. Este perfect combinat cu "ESTEREL".

Pret : 5400-6000

Canapea Contessa Garnitura Colt - Extensibila- Simpo

Estetica sofisticată însoțită de un echilibru între confort și funcționalitate. Este tras într-o mișcare și are o saltea pentru somnul de zi cu zi. Clienții aleg colțul setului. Este perfect combinat cu butonul "CONTESSA".

Pret : 5950 LEI

Set canapea Extensibila Colt Aleks- Simpo

Dimensiuni canapea colt Aleks - 257 x 163 x 85 cm

Pret : Detalii in magazin

La Detolit Company gasesti o gama variata de canapele noi pe placul tau pentru ca tu sa te bucuri o casa moderna si eleganta in fiecare zi!

Gama de canapele este de cea mai buna calitate pentru ca tu sa te bucuri de comfortul casei tale!

  • Canapeaua este prevazuta cu sistem de extensie metalic cu lamele elastice din lemn stratificat si saltea din poliuretan, pentru dormit ocazional.

Astfel asiguram garantia unei calitati superioare pentru ca tu sa iti amenajezi casa intr-un stil modern si unicat!

Canapele/coltare in Timisoara

Numarul de canapele este ridicat pentru ca tu sa ai o multime de optiuni dintre care sa alegi si sa se potriveasca in casa ta!

Pentru ca stim ca tu pretuiesti calitatea si comfortul, am ales pentru tine doar cele mai bune modele si iti livram si montam mobilierul direct la tine acasa daca esti din Timisoara !

Puteti vedea si celelalte piese de mobilier precum:

Va punem la dispozitie o gama de canapele livrate Gratuit in Timisoara!

Gama de canapele  a fost aleasa cu grija pentru ca tu sa primesti cea mai buna calitate de care sa te bucuri!

Te asteptam cu drag pe str.Amurgului nr 1 in Timisoara sa vezi intreaga colectie !

Alegerea unei canapele este adesea un pas al amenajarii atat de bine inradacinat in mintile noastre, incat pare ca nu mai prezinta nicio problema. Asta pana cand ajungem in magazinul pentru mobilier si realizam ca optiunile sunt atat de numeroase, incat necesita mai multa pregatire decat ne-am fi asteptat. De aceea, la Detolit Company din Timisoara – inainte de achizitia unei canapele potrivite, echipa de consultanti iti stau la dispozitie cu sfaturi si idei.

Atunci cand cumperi o canapea trebuie sa fi sigur ca faci alegerea corecta nu-i asa? De aceea consultantii DETOLIT COMPANY iti sunt alaturi sa te ajute sa alegi cea mai buna canapea pentru tine si familia ta.

Deci inainte de a cumpara o canapea trebuie sa iei in considerare urmatoarele elemente:

1. Forma

Sunt multe forme de canapele din care sa alegi daca vi la DETOLIT COMPANY. Deci care canapea este cea mai potrivita pentru tine? Punctul de inceput este sa vezi cat spatiu ai un camera in care va fi montata canapeaua.

2. Marimea

Este foarte important sa ai destul spatiu in camera ta pentru a putea pune acolo canapeaua cumparata. Deci trebuie sa alegi cea mai buna canapea in functie de spatiul de care dispui.

3. Cadrul

Este o idee buna sa analizezi cu atentie canapelele dorite inainte de a le achizitiona. De aceea consultantii Detolit Company iti vor fi alaturi si te vor ajuta sa afli orice detaliu despre gama de canapele.

4. Materialul

Piele, tapitaria si materialul din care este facuta canapeaua joaca un rol important in confortul de care ai nevoie. Cele mai confortabile canapele sunt cele din piele.

5. Bugetul

In functie de bugetul de care dispui poti sa ai in minte cateva canapele.

O canapea este o investiţie consistentă şi pentru că o facem rar – sau cel puţin aşa ne dorim – trebuie să ne asigurăm că aducem acasă modelul perfect, care ne va plăcea şi ne va mulţumi cât mai mulţi ani.
Alegerea unei canapele este adesea un pas al amenajarii atat de bine inradacinat in mintile noastre, incat pare ca nu mai prezinta nicio problema. Asta pana cand ajungem in magazinul pentru mobilier si realizam ca optiunile sunt atat de numeroase, incat necesita mai multa pregatire decat ne-am fi asteptat.

Primul lucru esential pe care trebuie sa il faceti este sa masurati camera pentru care alegeti canapeaua. Alegerea canapelei se transformă de cele mai multe ori într-o provocare, deoarece sunt foarte multe modele și culori.

Parcă toate vă plac și toate se potrivesc, dar una singură este potrivită pentru living. Țineți cont de culoarea canapelei.cel mai important aspect îl reprezintă calitatea obiectelor pe care le achiziționăm. Indiferent că vorbim de mobilă, electronice sau electrocasnice, calitatea trebuie să fie mai presus decât orice. Când e vorba de canapeaua din living, ne gândim, în primul rând, să fie comodă.De cele mai multe ori forma canapelei este aleasa in functie de gusturile fiecaruia si mai putin pe motiv de confort.

Daca si tu esti in cautarea unei canapele de calitate ridicata care sa iti ofere confort si eleganta la tine acasa, te asteptam cu drag in showroom pe strada Amurgului nr 1 in Timisoara.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 8 votes
Brand Name
DETOLIT COMPANY
Product Name
CANAPELE/COLTARE IN TIMISOARA
Price
RON Detalii in showroom
Product Availability
Available in Stock